Alkaline Water Toepassingen

Er zijn legio Alkaline Water toepassingen. Geïoniseerd alkaline water wordt door jong en oud gedronken om eigenlijk dezelfde redenen. De meest belangrijke toepassing is die van het drinken van Geïoniseerd Alkaline Water t.b.v. de ondersteuning en het stimuleren van een gezond zuur -base evenwicht en van een gezond immuunsysteeem .

Ouderen drinken dit water o.a. ter ondersteuning van hart en bloedvaten. Ook is het water goed voor de bloeddruk en reinigt het het lichaam en ondersteunt het een gezonde spijsvertering. Jongeren drinken dit water ook om vele redenen, waarbij vaak als reden geldt, dat ze een gezond leven willen leiden in een gezond lichaam met een gezonde geest. Het is steeds vaker onderdeel van een veranderde levensstijl als antwoord op een ongezonde levensstijl, waarbij verkeerd eten en drinken en het niet of nauwelijks bewegen, als de drijvende factoren worden gezien van die ongezonde levensstijl.

Vaak wordt het water preventief gedronken. Bij sport na inspanning wordt het gedronken om sneller te kunnen recupereren. Jong en oud gebruiken het water om te koken, of om bij voorbeeld thee of koffie te zetten. Het water zal de zuurgraad van koffie en thee in belangrijke mate wegnemen en voorts komt het bij koken en koffie of thee de smaak ook zeker ten goede.

Sporters, restauranthouders,koks, therapeuten en doktoren gebruiken of adviseren geïoniseerd alkaline water steeds vaker omdat het langzaamaan wel duidelijk is, dat het water belangrijke ondersteuning kan bieden aan het verbeteren/optimaliseren van lichaam en geest.