Alkaline Water Voordelen

Wil je graag weten wat de voordelen van Alkaline Water zijn?

Alkaline water biedt verschillende voordelen. Van verbeterde hydratatie tot ontzuren en sportprestaties. Als dé webshop voor waterbehandelingsproducten in Europa, staan wij klaar om je te helpen bij het vinden van de beste optie voor jouw behoeften.

Wil je graag meer weten over de voordelen van alkaline water? Dan ben je hier aan het juiste adres! Graag delen wij alles wat je moet weten over alkalisch water en waarom het een goede keuze kan zijn voor jouw gezondheid en welzijn.

Alkaline Water Voordelen

Alkaline Water, ook wel bekend als geïoniseerd water,  is een type water dat bekend staat om zijn hogere pH-waarde dan gewoon drinkwater. Dit betekent dat het minder zuur is en potentieel meer alkalische/ basische mineralen bevat zoals calcium, magnesium en kalium. Deze mineralen kunnen verschillende gezondheidsvoordelen bieden.

Terwijl gewoon drinkwater doorgaans een pH-waarde heeft van ongeveer 7, kan alkaline water een pH-waarde hebben die varieert tussen 8 en 9.

alkaline water voordelen

De voordelen van alkalisch water op een rij:

 • Betere Hydratatie

  Alkalisch water wordt vaak geassocieerd met een betere hydratatie vanwege de kleinere moleculaire structuur, waardoor het gemakkelijker door het lichaam wordt opgenomen.

 • Neutraliseert Zuurgraad

  Alkaline water wordt vaak beschouwd als een efficiënt middel om het lichaam te ontgiften. Het hogere pH-niveau ondersteunt bij het neutraliseren van zure afvalstoffen in het lichaam, waardoor het de eliminatie van gifstoffen en afvalstoffen kan bevorderen. Een te zure omgeving in het lichaam kan leiden tot verschillende gezondheidsproblemen.

 • Ontgiftende Werking

  Het ontgiften van het lichaam door schadelijke gifstoffen te neutraliseren en te verwijderen.

 • Verbeterde Sportprestaties

  Door de betere hydratatie en potentiële neutralisatie van melkzuur, kan alkalisch water atleten helpen bij het verbeteren van hun prestaties en het versnellen van het herstel na intensieve trainingen.

 • Algehele ondersteuning van het immuunsysteem

  Een goed uitgebalanceerde pH-waarde in het lichaam is essentieel voor een gezond immuunsysteem. Alkaline water kan helpen bij het handhaven van een optimale pH-waarde, waardoor het immuunsysteem beter kan functioneren en het lichaam beter in staat is om ziekteverwekkers te bestrijden.

 • Anti-oxidantwerking

  Alkaline water bevat anti-oxidanten. Het zou kunnen helpen bij het neutraliseren van vrije radicalen in het lichaam, die schade aan cellen en weefsels kunnen veroorzaken. Deze antioxidante eigenschappen kunnen bijdragen aan het vertragen van het verouderingsproces en het verminderen van het risico op bepaalde ziekten.

 • Verbeterde spijsvertering

  Een gezonde pH-balans in de maag is belangrijk voor een goede spijsvertering. Alkaline water kan helpen bij het verminderen van zuurgraad in de maag, waardoor het mogelijk de symptomen van brandend maagzuur en indigestie kan verlichten.

 • Sportprestaties

  Sommige atleten en sporters drinken alkaline water vanwege de vermeende voordelen voor de prestaties. Het wordt beweerd dat het drinken van alkaline water kan helpen bij het verminderen van spiervermoeidheid en het verbeteren van het uithoudingsvermogen.

 • Gezonde botten

  Een lichaam met een te hoge zuurgraad kan mineralen uit de botten halen om het zuur te neutraliseren. Alkaline water kan helpen om de zuurgraad in het lichaam te verminderen, waardoor het risico op botverlies en osteoporose mogelijk kan worden verminderd.

 • Gewichtsverlies

  Hoewel er geen direct bewijs is dat alkaline water gewichtsverlies bevordert, beweren sommige mensen dat het kan helpen bij het verminderen van eetlust en het stimuleren van de stofwisseling. Dit zou kunnen bijdragen aan het behalen van gewichtsverliesdoelen.

 • Verbeterde huidgezondheid

  Alkaline water wordt soms in verband gebracht met een betere huidgezondheid. Het drinken van voldoende water, ongeacht de pH-waarde, is essentieel voor een gezonde huid. Het hydraterende effect van alkaline water kan bijdragen aan een stralende en gehydrateerde huid.

Alkaline Water Kopen

Als je geïnteresseerd bent in het kopen van alkalisch water, ben je bij ons aan het juiste adres! Wij zijn dé webshop voor waterbehandelingsproducten en bieden een breed scala aan opties van alkaline druppels tot water ionisatoren.

De Goedkoopste

We begrijpen dat prijs een belangrijke factor kan zijn bij het kiezen van alkalisch water. Daarom streven we ernaar om de goedkoopste opties aan te bieden zonder in te leveren op kwaliteit. Bekijk onze verschillende producten en prijzen om de beste optie voor jou te vinden.

Bestellen van Alkaline Water

Als dé webshop voor waterbehandelingsproducten in Europa, staan wij klaar om je te helpen bij het vinden van de beste optie voor jouw behoeften. Bestel vandaag nog en ontdek zelf de voordelen van alkalisch water!

Of je nu in Nederland, Duitsland, Frankrijk, Spanje of ergens anders in Europa woont, wij leveren aan jouw deur! Plaats eenvoudig een bestelling via onze website en geniet binnen de kortste keren van de voordelen van alkalisch water.