Chanson Water Ionisator

Chanson Water Ionisatoren bieden jou de unieke combinatie van een ijzersterk trackrecord in de alkaline water / water ionisatie branche, service en technologische innovatie.

Chanson heeft meer dan 30 jaar ervaring in de waterbehandelingsindustrie, waarvan 16 jaar gespecialiseerd op het gebied van ionisatie. Onze ruime ervaring onderscheidt ons van andere waterbehandelingsbedrijven. Als u voor Chanson kiest, kunt u er zeker van zijn dat u niets anders krijgt dan service van de beste kwaliteit. Wij zijn van mening dat er op het gebied van waterbehandeling geen ruimte is om te bezuinigen en dat het over het hoofd zien van details een fout is die nooit mag worden gemaakt. Onze ervaring helpt ons om een grondige en efficiënte waterbehandeling uit te voeren met veel aandacht voor detail.
Wij zijn een vaste waarde in de water- en gezondheidssector, investeren zwaar in onderzoek en ontwikkeling en leveren de meest geavanceerde producten aan klanten over de hele wereld. Schoon en veilig water is een belangrijk onderdeel van het leven van ieder mens op aarde, en we zijn er trots op dat we ons steentje kunnen bijdragen aan het bieden van oplossingen voor schoon water aan iedereen die we bedienen. Wij hanteren alleen de hoogste normen als het gaat om waterbehandeling en u kunt er zeker van zijn dat wij over de kennis en ervaring beschikken die nodig is om aan die norm te voldoen.
We hebben een marktaandeel van 38% in de branche en zijn een toegewijde, echte fabrikant, en niet alleen maar een onderdelenmonteur zoals veel van onze concurrenten. We zijn ook de enige ionisatorfabrikant ter wereld die over een netwerk van full-service waterwinkels in heel Azië beschikt. Dankzij deze prestaties zijn we in staat om oplossingen voor schoon water naar de wereld te brengen, ook buiten de grenzen van Canada. Om in het buitenland zaken te kunnen doen en het water in de wereld te kunnen verbeteren is een groot voorrecht en het heeft ons bij Chanson een ongelooflijke hoeveelheid verantwoordelijkheid gegeven. Deze verantwoordelijkheid is nog een reden waarom we wat we doen heel serieus nemen en ons inzetten om alleen de beste resultaten te behalen voor iedereen die we dienen. Onze wereldwijde toewijding aan schoon en veilig water komt tot uiting in de ontwikkeling van onze producten en onze uitbreiding naar overzeese markten.
Chanson heeft vele patenten, waaronder het “Platinum-Clan coating”-proces dat een extreem dicht en geleidend elektrodeoppervlak biedt voor superieure ionisatie. Het zijn technologische innovaties als deze die ons helpen ons te onderscheiden van onze concurrenten. Bij Chanson werken we altijd aan de volgende stap in de waterbehandelingstechnologie. Daarbij verhogen we voortdurend onze productiviteit en stellen we de standaard voor waterbehandelingsprocessen steeds hoger naarmate de tijd verstrijkt.
Chanson is ISO 9001 gecertificeerd. Het ISO 9001-certificaat wordt uitgereikt aan organisaties die hebben bewezen te voldoen aan de normen die nodig zijn om erkenning te krijgen voor het juiste gebruik van kwaliteitsmanagementsystemen. Deze certificering is een duidelijke indicator van de competentie en professionaliteit van Chanson. De uitmuntendheid van onze producten staat buiten kijf en u kunt erop vertrouwen dat wij bij het doen van wat wij doen alleen maar streven naar kwaliteitsresultaten.

Chanson Water Ionisator kopen?

Wij bieden een breed assortiment premium water ionisatoren aan en zijn Europa’s grootste aanbieder van alkaline water ionisatoren.

Water ionisator huren?

Wil je liever eerst een water ionisator huren, kijk dan bij onze huur water ionisatoren. Vanaf € 25,- per maand huur je al een water ionisator.

NextLife Water ionisator kopen?

In de jaren gaan er helaas apparaten kapot. Vanwege onze uitgebreide service en goede garantie voorwaarden, hebben wij diverse van deze apparaten vernieuwd. Vervolgens hebben wij de omgewisselde apparaten volledig gereviseerd, schoongemaakt en uitgebreid getest. De gereviseerde NextLife ionisatoren hebben hierdoor een “volgend” leven gekregen en worden als “zo goed als nieuw” verkocht, maar dan met hoge kortingen en natuurlijk met uitgebreide garantie.

FILTERS
FILTERS