AlkaStick

Met deze handige AlkaStick – Alkaline Stick is alkaline water maken een fluitje van een cent. Plaats de stick in je glas of fles, een paar minuten wachten, even roeren/ schudden en je hebt heerlijk instant alkalisch water.

 24,99

 24,99
1 stuk
 22,50
2 stuks
 20,00
3+ stuks
Artikelnummer: BPW13938
Categorie: Alkaline Water Producten, Alkaline Sticks

✓ Gratis verzending vanaf € 50,- *

Met deze handige AlkaStick – Alkaline Stick is alkaline water maken een fluitje van een cent. De Alkaline Water Stick zorgt oa voor een hoge pH alkalisch water en helpt bij het neutraliseren van de zuurgraad in je lichaam. De Alkaline Stick verhoogt de pH-waarde en voegt anti-oxidanten toe aan drinkwater. Kortom binnen een handomdraai heb je Alkaline Water en helpt je jouw lichaam de verzuring te neutraliseren.

Alkaline Water maken met de AlkaStick

Plaats de alkaline stick in je glas of fles, een paar minuten wachten, even roeren/ schudden en je hebt heerlijk instant alkalisch water.

Kenmerken AlkaStick / Alkaline Stick:

 • binnen 5-15 minuten heb je heerlijk-, rijk aan mineralen, Alkaline/ Basisch Water
 • verhoging van de pH-waarde tot wel 9,5
 • voegt anti-oxidanten in het water (het creëren van negatief ORP)
 • voegt mineralen aan het water toe en verwijdert zware metalen
 • kleinere watermolecuul clusters – water wordt “natter” en zal hierdoor makkelijker door het lichaam worden opgenomen
 • draagbare en compacte verpakking
 • de stick is vervaardigd uit hoogwaardig RVS en gaat ongeveer 6 maanden (afhankelijk van gebruik) mee en is dus ook goed voor het milieu.

Gratis pH-Testpapier:

Per bestelling ontvang je 1 x gratis pH testpapier (90 strips) t.w.v. € 3,50

Meer informatie:

Voor vragen en/ of opmerkingen kun je telefonisch of per e-mail contact met ons opnemen.

DISCLAIMER

De door de fabrikant vermelde pH en ORP-resultaten zijn afkomstig van testen in laboratoria met geconditioneerde omstandigheden. De resultaten kunnen/zullen derhalve afwijken van de door de fabrikanten en door ons overgenomen/ opgegeven waarden. De pH en ORP zijn sterk afhankelijk van de kwaliteiten van het te gebruiken water. Zo kan de startwaarde van het pH sterk afwijken. De temperatuur van het water is daarnaast nooit ideaal. Hoe lager de temperatuur, hoe hoger het zuurstofgehalte van dat water. Aangezien water uit onze kranen nooit een waarde heeft van rond de 2 graden Celsius, is de hoeveelheid zuurstof in het water nooit optimaal, dus is het ORP ook nooit optimaal. Het water heeft afhankelijk van zijn temperatuur een maximaal bergend vermogen van 14mg. per liter. Als het water uit uw kraan zo’n 12 graden Celsius is, kan het dus veel minder zuurstof herbergen dan bij de eerder genoemde 2 graden Celsius. De minerale inhoud en de verhoudingen van de diverse mineralen tot elkaar kunnen sterk verschillen. Zonder mineralen of andere aanwezige materie kan er niet worden geïoniseerd, omdat water zelf zeer slecht geleidt. Hoeveel liter water per minuut is de waterflow? Bij ionisatie geldt in principe de vuistregel van: “Hoe langzamer, hoe beter!

FabrikantAlQua
Kleur
MateriaalRoestvrij staal
PatroonChroom
Garantie1 jaar

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “AlkaStick” te beoordelen

In sommige gevallen kunnen wij bepaalde producten niet retour nemen en opnieuw verkopen. Dit heeft namelijk te maken met hygiënische redenen.

 • Geopende filters (ongeacht wel of niet gebruikt) kunnen niet teruggestuurd worden. Vanwege hygiënische redenen kunnen wij deze niet retour nemen en opnieuw verkopen. Ongeopende filters in seal mogen uiteraard retour.
 • Het product (nadat deze al in gebruik is genomen) retourneren is onder voorwaarden mogelijk.
 • De voorwaarden gelden niet bij een defect product.

Meer informatie

De door de fabrikant vermelde pH en ORP-resultaten zijn afkomstig van testen in laboratoria met geconditioneerde omstandigheden. De resultaten kunnen/zullen derhalve afwijken van de door de fabrikanten en door ons overgenomen waarden. pH en ORP is sterk afhankelijk van de kwaliteiten van het te gebruiken water:

 • Zo kan de startwaarde van het pH sterk afwijken.
 • Het filter (bij mineralen ionisatie) is verouderd.
 • De temperatuur van het water is daarnaast nooit ideaal. Hoe lager de temperatuur, hoe hoger het zuurstofgehalte van dat water. Aangezien water uit onze kranen nooit een waarde heeft van rond de 2 graden Celsius, is de hoeveelheid zuurstof in het water nooit optimaal, dus is het ORP ook nooit optimaal. Het water heeft afhankelijk van zijn temperatuur een maximaal bergend vermogen van 14mg. per liter. Als het water uit uw kraan zo’n 12 graden Celsius is, kan het dus veel minder zuurstof herbergen dan bij de eerder genoemde 2 graden Celsius.
 • De minerale inhoud en de verhoudingen van de diverse mineralen tot elkaar kunnen sterk verschillen. Zonder mineralen of andere aanwezige materie kan er niet worden geïoniseerd, omdat water zelf zeer slecht geleidt.
 • Hoeveel liter water per minuut is de waterflow? Bij ionisatie geldt in principe de vuistregel van: “Hoe langzamer, hoe beter!