Alkaline Drops

Met de Alkaline Drops van pHion Balance Booster kun je op simpele wijze alkaline/ basisch water maken. Goedkope pH Druppels!

Oorspronkelijke prijs was: € 27,50.Huidige prijs is: € 25,00.

Uitverkocht

Artikelnummer: BPW67974
Categorie: Alkaline Water Producten, Alkaline Druppels

✓ Gratis verzending vanaf € 50,- *

Alkaline Druppels – Alkaline Drops

Met de pH & Ion druppels (pHion Balance Booster Kit) van pHIon Balance kun je op simpele en veilige wijze alkaline/ basisch water maken.

De pHion Booster bestaat (als enige) uit een unieke formule van 2 mineralen concentraten (flesjes) waarmee u de belangrijkste en de beste elementen – ter verkrijging van goed alkaline drinkwater – combineert. Het ene flesje geeft de pH-waarde van het drinkwater een boost tot 9,5 en het andere flesje zorgt oa voor verhoging het negatieve ORP. (ORP = Oxidatie Reductie Potentieel = Anti-Oxidanten)

BRENG JE ZUUR – BASE IN BALANS

Ontzuur, ontgift & breng uw zuur-base weer in balans. Ons lichaam is de hele dag druk bezig om de zure afvalstoffen die in het lichaam onstaan af te voeren/ te verwijderen.

Dit is belangrijk, omdat onderzoek heeft aangetoond dat de meeste ziektes zich beter kunnen ontwikkelen in een zure (acide) omgeving.
Verzuring is doorgaans een veroorzaker van de meeste aandoeningen.

Een van de makkelijkste en meest effectieve manieren om verzuring te neutraliseren is door het drinken van water met een verhoogde pH-waarde.
Maar goed drinkwater gaat niet alleen over een hoge of optimale pH-waarde.

VERZURINGSKLACHTEN SPELEN EEN BELANGRIJKE ROL BIJ

Dit mogen wij niet meer melden.

WIST JE DAT

Je weet het waarschijnlijk wel…Maar het kan geen kwaad om er eens bij stil te staat dat je lichaam voor meer dan de helft uit water bestaat. Het zit in de cellen, in de ruimtes daartussen en in het bloed. En al dat water in je lichaam heeft tal van levensbelangrijke functies.

Zo neemt water voedingsstoffen en zuurstof op, die daardoor gemakkelijker door de darmwand kunnen worden opgenomen in het bloed. Maar water absorbeert ook afvalstoffen, die zo door het bloed vervoerd kunnen worden. Door de vorming van zweet houdt water bovendien je lichaamstemperatuur op peil. Met het verdampen van zweet verlies je warmte en afvalstoffen.

We zouden ons eigenlijk moeten realiseren dat water bovenaan onze lijst van voedingsstoffen hoort te staan.

Veel mensen worden ziek als gevolg van een lokaal optredende chronische, onopzettelijke uitdroging die ontstekingen veroorzaakt zonder ‘dorst’ te hebben. Water is namelijk het belangrijkste instrument voor het vrijmaken van energie voor alle functies van het menselijk lichaam, door de chemische hydrolytische werking.

Door een tekort van ‘vrij’ water gaat deze cruciale rol verloren bij alle lichamelijke functies die last van dat tekort hebben. Daardoor raakt ook het binnenste van de cel ingrijpend uitgedroogd. Je verliest de energieopwekkende eigenschappen van water in de uitgedroogde cellen, als je wacht met drinken totdat je dorst hebt. De lichaamssappen raken namelijk sterk geconcentreerd nog voordat je dorst krijgt.

Dit is een belangrijke reden waarom we uitdroging dienen te voorkomen. Als door uitdroging een meervoudige verstoring van de normale fysiologische functies ontstaat, kan dit tot veel ziektes leiden!

GOED DRINKWATER (ALKALINE WATER) KENT 4 HOOFDELEMENTEN

 • Zuurstofrijk
 • Een flinke dosis ionische mineralen
 • Kleinere clusters van watermoleculen
 • Puur water is vrij van onzuiverheden
 • Betere hydratatie, snellere afvoer van afvalstoffen & een echte anti-oxidant.

GEBRUIKSAANWIJZING

Voeg slechts een paar druppels (3 – 6 druppels in een glas van 200ml – 250ml) van dit natuurlijk basisch / alkaline concentraat toe aan drinkwater. Hiervoor kunt u het beste gedestilleerd water, mineraalwater gebruiken of gewoon kraanwater wanneer deze van goede kwaliteit is.
Even roeren en opdrinken.

Drink 4-5 glazen water met pH druppels per glas water, per dag en verdeeld over de dag op een zo nuchter mogelijke maag (15 minuten voor de maaltijden). Het gaat bij het gebruik van AlkalineWater om het aantal glazen water met druppels dat u drinkt, en niet om slechts 1 glas water met een veeltal aan druppels.

Daarnaast kunt u de druppels ook in de thee, koffie, sapjes en overig drinken doen om de zuurgraad te veranderen (dit is niet ter vervanging van de aanbevolen aantal glazen water per dag). Heet water (thee, koffie) heeft geen invloed op de werkzaamheid.

FabrikantpH Ion Balance
Kleur
MateriaalVloeistof
Garantie1 jaar

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Alkaline Drops” te beoordelen

In sommige gevallen kunnen wij bepaalde producten niet retour nemen en opnieuw verkopen. Dit heeft namelijk te maken met hygiënische redenen.

 • Geopende filters (ongeacht wel of niet gebruikt) kunnen niet teruggestuurd worden. Vanwege hygiënische redenen kunnen wij deze niet retour nemen en opnieuw verkopen. Ongeopende filters in seal mogen uiteraard retour.
 • Het product (nadat deze al in gebruik is genomen) retourneren is onder voorwaarden mogelijk.
 • De voorwaarden gelden niet bij een defect product.

Meer informatie

De door de fabrikant vermelde pH en ORP-resultaten zijn afkomstig van testen in laboratoria met geconditioneerde omstandigheden. De resultaten kunnen/zullen derhalve afwijken van de door de fabrikanten en door ons overgenomen waarden. pH en ORP is sterk afhankelijk van de kwaliteiten van het te gebruiken water:

 • Zo kan de startwaarde van het pH sterk afwijken.
 • Het filter (bij mineralen ionisatie) is verouderd.
 • De temperatuur van het water is daarnaast nooit ideaal. Hoe lager de temperatuur, hoe hoger het zuurstofgehalte van dat water. Aangezien water uit onze kranen nooit een waarde heeft van rond de 2 graden Celsius, is de hoeveelheid zuurstof in het water nooit optimaal, dus is het ORP ook nooit optimaal. Het water heeft afhankelijk van zijn temperatuur een maximaal bergend vermogen van 14mg. per liter. Als het water uit uw kraan zo’n 12 graden Celsius is, kan het dus veel minder zuurstof herbergen dan bij de eerder genoemde 2 graden Celsius.
 • De minerale inhoud en de verhoudingen van de diverse mineralen tot elkaar kunnen sterk verschillen. Zonder mineralen of andere aanwezige materie kan er niet worden geïoniseerd, omdat water zelf zeer slecht geleidt.
 • Hoeveel liter water per minuut is de waterflow? Bij ionisatie geldt in principe de vuistregel van: “Hoe langzamer, hoe beter!